ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η στιγμή που τόσο περιμέναμε έφτασε: η βιογραφία του ιδρυτή του Παναθηναϊκού Γιώργου Καλαφάτη κυκλοφορεί από την Εκδοτική Belle Époque. Το σπουδαίο έργο του Βαγγέλη Μελέκογλου, που είχε εκδοθεί το 2008 σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, επανεκδίδεται σε μία αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση.

Η βιογραφία του Γιώργου Καλαφάτη θα συνοδεύεται με το προσωπικό του αρχείο, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια, με τρόπο αντάξιο του μεγαλείου του Ιδρυτή. Πρόκειται για δεκάδες φωτογραφίες τόσο από τα χρόνια που μεγαλουργούσε με τον Παναθηναϊκό, όσο και προσωπικά ντοκουμέντα, όπως στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του, αλλά και δραματικά ενσταντανέ από την πολεμική του εμπειρία στη Μικρασιατική Εκστρατεία.

  • 10% έκπτωση (14,4 ευρώ από 16)
  • Δώρο αφίσα “Γιώργος Καλαφάτης, ο ιδρυτής του Παναθηναϊκού”

Επίσης για κάθε μία από τις προπαραγγελίες που θα γίνουν, θα δωριστεί 1 ευρώ στην καμπάνια “Σύλλογος πιο Μεγάλος”. Το συνολικό ποσό θα κατατεθεί από την Εκδοτική στην καμπάνια, όταν κυκλοφορήσει το βιβλίο.

* Τελευταία ενημέρωση για τις αποστολές των προπαραγγελιών

Απολογούμαστε για τη μεγάλη καθυστέρηση στην αποστολή του βιβλίου Γιώργος Καλαφάτης, ο ιδρυτής του Παναθηναϊκού. Κάποια νέα στοιχεία μάς ανάγκασαν να προβούμε σε αναγκαστικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Οι αποστολές όλων των προπαραγγελιών θα γίνουν την εβδομάδα 12-16 Απριλίου 2021. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε έχει προπαραγγείλει το βιβλίο, επιθυμεί να αλλάξει ή ακυρώσει την παραγγελία του, παρακαλούμε να μας ενημερώσει στο [email protected]