Το ξέρατε ότι σε απόμακρους καταυλισμούς Ινδιάνων ζουν ιθαγενείς που δοξάζουν τον Σύλλογο Μεγάλο; Ποιος άραγε ξεχνάει ότι έχουν φυτρώσει ομάδες με τριφύλλια στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη; Γνωρίζατε πόσες φορές φόρεσαν την ένδοξη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός κι η ΑΕΚ; Πού σταμάτησε το κοντέρ στα τοπικά «αιώνια ντέρμπι» και πότε επαναλήφθηκε ο θρίαμβος του θρυλικού 8-2; Ο σπουδαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γραμματικόπουλος υπήρξε «πράσινο πουλί»; Σε πόσα χωριά και κωμοπόλεις κλοτσάνε την μπάλα ομάδες που τιμούν την ονομασία του Παναθηναϊκού;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις κρύβονται στις σελίδες του νέου βιβλίου του Άγγελου Σκλαβουνάκη. Ο συγγραφέας ρίχνει φως σε ένα άγνωστο, μέχρι τώρα, κομμάτι της αθλητικής ιστορίας, καταγράφοντας τη διαδρομή των σωματείων που συνδέονται με τον Παναθηναϊκό. Το «Τα βλέπω όλα πράσινα» αποτελεί έναν μοναδικό «οδηγό» ομάδων, που χρησιμοποίησαν την ονομασία του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη, μέσω του οποίου αποκρυπτογραφούνται κρυμμένα μυστικά ανθρώπων που λάτρευαν σαν θρησκεία το Τριφύλλι.

Και όχι μόνο αυτό. Στο βιβλίο έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση ομάδες που «κουβαλούν» το ακρωνύμιο «ΠΑΟ», σύλλογοι της Ελλάδας και του εξωτερικού που έχουν το τριφύλλι για έμβλημα, όλες οι πράσινες ανά τον κόσμο ομάδες και εκατοντάδες ακόμα σωματεία που ενώνονται, με απίστευτους τρόπους, με τον Παναθηναϊκό.

Super προσφορά – μόνο για προπαραγγελίες

Κλείστε από τώρα το βιβλίο σας και επωφεληθείτε:

  • Έκπτωση 10%. Τιμή 16,2 € (από 18).
  • Δώρα ένας τόμος του «1908» (02, 03 ή 04) ή το βιβλίο «Κάθε μέρα σ’ αγαπώ πιο πολύ»
  • Συλλεκτική αριθμημένη αφίσα #01: Λάκης Σοφιανός, ο διαβολάκος των γηπέδων

 

Κλικ εδώ αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter για νέες εκδόσεις / κυκλοφορίες στο e-mail σας.

* Τα ταχυδρομικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
* Η παράδοση γίνεται με την υπηρεσία “Πόρτα-πόρτα” των ΕΛΤΑ-Courier.
* Οι προπαραγγελίες ισχύουν μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.